vrijdag 6 juli 2007

Home sweet home

Aan onze trouwe bloglezers!

We zijn intussen een paar dagen terug in 't land. Ongelooflijk hoe snel je hier weer went, daarbij geholpen door een paar erg Belgische fenomenen: het regent hier, er heerst politieke chaos en het leven gaat wel erg snel in vergelijking met Alaska.

Oh ja, hierbij onze laatste foto op Alaskaanse bodem, met een verwaarloosbaar klein deel van onze bagage (we hadden zo drie karretjes vol).


Een paar uur later vlogen we onze eerste donkere nacht in een maand tijd tegemoet. Het was de eerste nacht thuis wel even wennen om in volstrekte duisternis de weg naar het toilet te vinden.


Jullie hebben ondertussen ook onze laatste twee filmpjes gevonden. Om één of andere duistere reden lukte het ons niet die in Alaska nog te posten. Bij deze... Nog eens een extra dikke merci aan Steven voor zijn immer enthousiaste camera- en montagewerk, voor zijn slapeloze nacht aan de oever van John River om de middernachtzon te filmen, voor het leuke aandenken aan de onvergetelijke reis.

Er is nog véél meer filmmateriaal en, als alles goed gaat, krijgen jullie dat deze zomer allemaal nog te zien. Hou onze blog dus in het oog, ook voor de selectie foto's die we binnenkort op jullie loslaten.

De goede reacties die we van alle kanten krijgen op onze weblog/videoblog, moedigen ons aan om hiermee voort te gaan. Hoe het juist verder moet, weten we nog niet, maar je kan hier zeker nog nieuwigheden verwachten.

Bedankt voor jullie trouwe bezoekjes en blijf vooral langskomen!

Groeten!
Bob, Joris, Steven, Wendy en Jan

1 opmerking:

Unknown zei

Welkom thuis!!! Nog geen last van aanpassingsproblemen? Rendiergemis ofzo? Watertekort? (hoewel, met die regen hier...)
:)