dinsdag 22 mei 2007

De Isère, boven en onder (water)

Woensdagavond als een vliegende vaart naar Sault-Brénaz, Lyon, gereden. Steven en Jan met jeep, de rest met camionette. Donderdag in de gietende regen de wildwaterbaan langs de Rhône ettelijke keren afgevaren. Leuke dag, veel overboord maar tegen de avond hadden we 't helemaal onder de knie.
Vrijdag stond het waterpeil laag en zijn we - wegens geen uitdaging meer - de Alpen ingereden, onder een stralende hemel. Daar hebben we ons drie dagen uitgeleefd op de Isère, op stukken wildwater tot klasse IV. Op het water, maar ook erin. Niet mis, zwemmen in klasse IV :-).
's Nachts op een prachtige plek gecampeerd, jammer dat ik een nacht ziek ben geweest. Nietwaar Joris? Zaterdag heb ik me even beperkt tot pendelbuschauffeur, maar ik was zondag weer min of meer genezen. Tijd voor een afvaart met voltallige bemanning: Steven solo in de Mamba, Jan en Joris in de andere Mamba, Wendy en Bob in de Soar. Prachtig tocht gevaren, stuk door een 'gorge' en op sommige plekken lekker wildwater. Steven heeft 't allemaal gefilmd, dra op deze plek een videoverslag!

Na een rit van meer dan tien uur zondagavond moe en voldaan in Antwerpen aangekomen. Met nog maar één ding voor ogen: Alaska...

Geen opmerkingen: